вівторок, 30 серпня 2011 р.

Нарко-"точка": тут варять і продають "ширку": вул.сергія лазо, 5-б (підїзд №1 поверх 1) ДВРЗ




Posted by Picasa

Сьогодні 30.08.11 їздив в рамках журналістського розслідування спілкуватися з місцевим населенням ДВРЗ у Києві щодо того, чи дійсно по вул.Марганецькій, №26 у кв.33 в 2005 році торгували наркотою ("ширкою"). Обійшов пів-будинку, опитав понад 15 мешканців, які всі як один стверджували: "Знаємо мадам Ш-нко Г.М. з 9-го поверху, невідомо чи вона торгувала наркотою, але наркоманів у під"їзді завжди було багато! Тусувалися на 9-ому і 8-му поверхах в під"їзді будинку №26 по марганецькій". Мешканка сусідньої з 33-ьою квартирою стверджує, що бачила неодноразово, як на Ш-нко Г.М. полювали міліціонери, навіть з автоматами приїздили! Але все марно! Потримають її годинку, і відпускають..."
Це саме підтвердили сусіди поверхом нижче, але попросили не розкривати їх персональні данні. Дійсно, наркомани постійно тусувалися протягом 2005 року на 9-ому і 8-му поверхах в останньому під"їзді будинку №26 по вул.Марганецькій. Опитана мною двірник Галя іх ЖЕК-415 підтвердила: "Дійсно і в парадному (де була "точка" з продажу наркоти в кв.№33) і біля парадного валялися використані шприци у великій кількості. Але як для ДВРЗ - це нормально!"
Подзвонив в квартиру №33 - сказали, що її власниця переїхала в сусідній будинок по вул. Сергія Лазо, 5-Б на 1-ий 1 поверх. Опитаний мною двірник дядя Вася підтвердив, що йому відомо, що в першому парадному на 1-му поверсі по вул. Сергія Лазо, 5-Б торгують наркотою, але сказав мені що офіційно він цього не казав. Троє інших сусідів, і одна сімейна пара із під"їзду №1 в цьому ж будинку підтвердила, що в кв.1 по вул. Сергія Лазо, 5-Б - начебто торгують зіллям. Вони сміливо говорили про це.

Інші сусід із сусіднього будинку - молодий хлопець років 26-28 на моє прохання поговорити і розповісти, що йому відомо про розповсюдження наркотиків в будинку по вул. Сергія Лазо, 5-Б відповів, що дійсно в першому парадному на 1-му поверсі є справжнісінькій наркопритон. Показав мені вікна цієї квартири (вони позначені хрестиком). Каже що там постійно тусуються нарікі, які час відчасу відкручують у його автівки що-небудь: то колесо, то навігатор зтирять тощо. Каже, вже це дістало! Міліція і прокуратура нічого не робить.

Міліцію в Деснянському районі столиці як відомо громадянка Ш-кo Г-ина Миколаївна (це та, яка мешкала в квартирі №33 по Марганецькій, 26 - а зараз мешкає в кв.№1 по вул. С.Лазо, 5-Б - яке співпадіння!) - вже всю пересаджала: сидять вони, рахуючись за судом, вже більше 6 років -а "світить" їм 9-12!

Доречі, 05.09.11 о 14-00 ранку суд на співробітниками кримінального розшуку Деснянського райвідділу продовжиться (стадія: судові дебати, фінал).
Слухатиметься апеляція прокуратури міста, щодо того що підсудні оперативники карного розшуку, як виявляється, - є чим би Ви думали? Правильно! "Організованою злочинною групою" згідно ч.3 ст. 28 КК! І за це всіх їх без разбору треба пересаджати від 9 до 12 років в тюрьму!

p.s. Суддя Мацелюх П.С. на минулому судовому засіданні заявив одному оперативнику (нині підсудному), який "полював" на наркоторгівку і намагався завести кримінальну справу по факту торгівлею "ширкою": "Так що, Вас тепер всіх виправдати?!" (хлопці зайшли до помешкання наркоторгівки без санкції суду - по наводкє свого агента, якому, доречі, пані Ш-нко Г.М. чомусь відкрила двері).
А відкрила напевно тому, що її клієнт прийшов за черговою дозою.
Але прокуратурі на це начхати, їм плювати як живеться киянам, і їх дітям, і вони не помічають, як нині на ДВРЗ та на Лісовому масиві майже в кожному будинку з"явилась "точка" з продажу цієї гидоти, яка вбиває і нищить наших дітей.
Бо немає їх кому ловити, і кому розкривати. А навіщо? Якщо все одно СБУ та прокуратура "кришують" і прикривають наркоторгівців, а не захищають тих, хто з ними бореться (часом і не без помилок)? Але хто без гріха нехай кине в мене камінь!

Немає коментарів:

Дописати коментар